Ansigtsplejerutine for dehydreret hud

Hvis du leder efter en lettere hudplejerutine til dehydreret hud til foråret/sommeren, kan dette give dig nogle ideer. Jeg har en følsom, dehydreret hud, der reagerer hurtigt, hvis et produkt ikke er det rigtige for mig. Er du i samme sag, kan denne plejerutine tilpasses dine behov.

dehydreret hudpleje

Forårs hudplejerutine

Darphin Flower Petal Lip Oil
Darphin Flower Petal Lip Oil

Læbepleje: Darphin Flower Petal Lip Oil

Inden jeg starter min rutine, påfører jeg en læbepleje for at fugte dem, og jeg fjerner overskydende produkt, inden jeg sminker mig. Jeg er ikke en stor fan af pindebalsam, og jeg foretrækker dem i krukker til aften.

Jeg har påført Darphin's Flower Petal Lip Oil i et par uger. Der er 3 forskellige, jeg bruger Calendula en. Den fugter uden en fedtet finish, den er perfekt.

Hvad siger mærket:

« Blomsterblade tilsat næringsrige planteekstraktolier for at fylde, fugte og beskytte huden mod tørhed. "

Ansigtsspray fra Mario Badescu

Facial tonic: Ansigtsspray fra Mario Badescu

Hvad angår sprayen til at vække mit ansigt og hurtigt rense det med en vatrondel, er Mario Badescus ansigtsspray perfekt.

Denne er med aloe vera, agurk og grøn te. Den er velegnet til følsom hud, men den passer til alle hudtyper.

Hvad siger mærket:
« Forny kedelig, træt hud med en infusion af botaniske ekstrakter og essentiel vand af agurk og pebermynte. » 

Koffeinopløsning 5% + EGCG fra The Ordinary
Koffeinopløsning 5% + EGCG fra The Ordinary

Øjenserum: Koffeinopløsning 5% + EGCG fra The Ordinary

Til øjnene bruger jeg morgen og aften indétronable Koffeinopløsning 5% + EGCG fra mærket The Ordinary. Det er en meget let tekstur i form af olie, som trænger ind på få sekunder. Takket være sin pipette er den praktisk, økonomisk og hygiejnisk. En dråbe er nok til begge øjenkonturer. Det har i høj grad forbedret mit område under øjnene, som virker mindre træt og alt det for mindre end 7€.

Hvad siger mærket:
« Dette lette serum indeholder en ekstrem høj koncentration af koffein og glycosidet epigallocatechin gallat (EGCG) udvundet fra bladene af grøn te. Det absorberes hurtigt i den sarte hud omkring øjnene for at hjælpe med at reducere forekomsten af ​​depigmentering samt tegn på træthed og stress.« 

Intral Anti-Redness Soothing Serum fra Darphin

Ansigtsserum: Darphin Intral Anti-Redness Soothing Serum

Mig der er rødme det er en fremragende serum, jeg har næsten ingenting. Jeg vil hellere behandle problemet end dække det til med foundation.

Hvad siger mærket:
« Dette ultrakraftfulde beroligende serum med "micro-water" teknologi og et eksklusivt beroligende kompleks baseret på 3 blomster - tjørn, pæon og kamille - beroliger øjeblikkeligt og forhindrer irritationer, der kan fremhæve ældningen af ​​din hud.« 

Øjenkonturpleje fra Avril

Øjenkonturcreme: Avril Eye Contour Care

Følger af den berømte avocado øjenkontur fra Khiels, men efter min mening for dyr. Jeg satte mig for at finde en anden, der var lige så effektiv og mindre rig til forår/sommer.

Det er gjort med Eye Contour Care fra det økologiske mærke Avril. Min øjenkontur er hydreret, den trænger hurtigt ind og den kræver meget lidt.

Hvad siger mærket:
« Avril certificeret økologisk øjenkonturpleje er rig på økologisk sheasmør og økologisk arganolie. Disse kraftfulde aktive ingredienser, kendt for deres anti-aging egenskaber, giver din hud blødhed, smidighed og udstråling. »

Avril dagcreme
Avril dagcreme

Ansigtscreme: Avril Day Cream

Og for at afslutte denne rutine bruger jeg ansigtscremen af ​​samme mærke, Avril Day Cream. Den er designet til tør og følsom hud. Den findes også til normal til kombineret hud.

Efter påføring kan den være lidt klistret, men 2 minutter senere er effekten forsvundet.

Hvad siger mærket:
« Med abrikoskerneolie og økologisk sheasmør er denne certificerede økologiske dagcreme ideel til skånsomt nærende tør og følsom hud. Kamilleblomstervand og økologisk roseekstrakt efterlader en let, blomsterduft.« 

2 Kommentarer
  1. Hej smukke!
    En super komplet rutine med produkter, der slet ikke ser dårlige ud 🙂 Jeg kan rigtig godt lide mærket Avril, et mærke til lave priser, men af ​​rigtig god kvalitet med topsammensætninger!
    Kys

    1. Hej Tak! Ja jeg prøver at være mere opmærksom på sammensætningen (hvilket ikke er nemt når man ser alle de nye hudplejeprodukter hos Sephora osv og er et får.. ahaha) God aften og tak for besøget <3

Abonnez-vous!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTE

Blogzine avec les dernières kollektioner beauté en avant-premiere. Des bons planer, des favoris og bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plans beauté