Fokus på Revolution Beauty Foil Frenzy Palette

Revolution Beautys Foil Frenzy Creation-palet er grusomhedsfri og henvender sig til folk, der leder efter lysende og farverige skygger til en lav pris.

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette: The Packaging

Det er en ret kompakt og let plastikpalette, der er virkelig klassisk og billig. Ingen spejl eller børste som hele udvalget af mærkets 'Revolution'-paletter.

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette: Øjenskygger

Der er 15 udelukkende metalliske nuancer. Foil Frenzy kan meget vel bruges alene, intet forhindrer dig i at påføre en enkelt farve på hele øjenlåget, på 2 minutter er make-up'en færdig. Men også udover alle dine andre paletter, i neutrale eller farvede toner.

Skyggerne er cremede, men tunge og vil ikke blande sig godt med børsterne. Personligt bruger jeg den på min finger med eller uden fixer. Den eneste applikatorbørste der virker (efter min mening) det er dem med skumspids. Jeg bruger den dobbelte børste FENDER BLENDER APPLIKATION fra Huda Beauty. Jeg troede først, det var gadget, men de forskellige videoer af Marion Cameleon at bruge denne børste overbeviste mig.

huda beauty fender blender børste

Til den første påføring råder jeg dig til at farve skyggen med din finger for at fjerne 'skæl'en, som er skummende.

Og for resten er det nok simpelthen ikke at tage en masse materiale ellers vil du hurtigt få en pletvis effekt. Så du tager fingeren eller med en skumspids og du opvarmer materialet, det hele er at påføre et tyndt lag, du får straks den metalliske effekt.

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette: Nuancer

Der er 15 nuancer med et udvalg af pink, bordeaux, kaki, gylden hvid,...

Desværre har nuancerne slet ikke samme kvalitet fra en farve til en anden. Måske er det min palet der har en defekt eller mærket har virkelig savnet sine roser.

De neutrale farver er storslåede, en kobber, guld, en perlehvid til at påføre i det indvendige hjørne.

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette Swatches

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette: Swatches

Som jeg skrev tidligere, kæmpede jeg virkelig med roserne, de er i gennemsigtighed som toppers af dårlig kvalitet. For resten af ​​øjenskyggen, ingen bekymringer.

Revolution Beauty Foil Frenzy Palette: Min anmeldelse

Afslutningsvis ledte jeg efter en palette af lysende øjenskygger til en lav pris, som jeg kunne bruge som supplement til en anden eller alene, når jeg ikke har tid. Det er ikke Denona eller ABH, men jeg finder denne palette på sin plads, med god kvalitet.