5 livsændrende skønhedstilbehør

Vi har alle vores små brugbare skønhedstilbehør, som vi bruger hver dag. Jeg præsenterer for dig mine fem essentielle tilbehør, som jeg bruger hver dag. Fra flagskibsproduktet på Tiktok til spatelen til at påføre min dagcreme, det er de små ting, der er overkommelige og har ændret mine vaner.

Revlon vulkansk sten olieabsorberende rulle

Revlon vulkansk sten olieabsorberende rulle

Sig farvel til matterende papirer og fikseringsspray i løbet af dagen, hvis du har overskydende talg, er dette tilbehøret for dig. Den er lille, praktisk, Revlons rulleskøjter er blevet en fast bestanddel på sociale medier i over et år. Det holder hvad det lover ved at absorbere talg uden at fortrænge materialet.

flødespatel
flødespatel

flødespatel

Jeg har allerede præsenteret dem for dig, at tage en creme eller maske i en krukke, der er intet bedre end spatler. Den er hygiejnisk, praktisk og lille at opbevare.

For et grønnere alternativ finder du også træ.

Øjenvipper og øjenbrynsbørste

Øjenvipper og øjenbrynsbørste

Jeg ved ikke med dig, men jeg knækker brynbørster meget hurtigt. Jeg købte dette sæt med 100 små børster på amazon, som bare er perfekt. Børsten fylder ikke, børsterne er ret bløde, hvis du foretrækker stivere børster, bliver denne ikke lavet til dig. Perfekt til at fjerne foundation fra øjenbrynene, udjævne produktet efter påføring af en øjenbrynsmascara eller fjerne overskydende mascara fra øjenvipperne.

Sminkefjerner håndklæde

Sminkefjerner håndklæde

Jeg kan ikke undvære det i årevis. Du finder dem overalt, jeg tog dette sæt med 2 håndklæder på Amazon. De er store nok, så jeg kan klare flere dage med et håndklæde, hvor jeg bruger den ene side hver gang. De er lavet af mikrofibre så meget bløde, de fjerner make-up på få sekunder med vand. Ikke mere behov for micellært vand, der gav mig bumser. Jeg har allerede prøvet genanvendelig økologisk bomuld, men det var blodbad, ofte for lille og for groft.

Børste rengøringssvamp

Børste rengøringssvamp

Et tilbehør, som jeg bruger hver dag, er min vandfri rensesvamp. For at fjerne pigment fra en børste, før du påfører en anden nuance, c'est la vie. Den undgår at bruge 15 forskellige børster om morgenen, på få sekunder er børsten rengjort næsten som ny. Dette erstatter selvfølgelig ikke en rigtig rengøring med sæbe, det er blot for at fjerne pigmenterne.

Abonnez-vous!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTE

Blogzine avec les dernières kollektioner beauté en avant-premiere. Des bons planer, des favoris og bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plans beauté