Fokuser på Colourpops Making Mauves-palet

En perfekt palette til sæsonen med bløde og kolde farver i lilla toner, Colourpop har opnået en smuk harmoni med sin palet. Fremstilling af mallows. Som en påmindelse, på Colourpop-siden, betaler du told ved køb, så der ikke er flere overraskelser ved ankomsten.

Colourpop Making Mauves-paletten

Colourpop Making Mauves-paletten
Colourpop Making Mauves-paletten
Colourpop Making Mauves-paletten

Colourpop Making Mauves-paletten

Firkantet i form som standardformatet på Colourpops 9-skygge paletter, den kommer i en stiv papkasse og en magnetisk lukning. Paletten tilbydes til en lav pris, så vi finder ikke et spejl men en smuk illustration, det samme som på emballagen og kartonen.

Det visuelle er pænt med grafiske former og farver i lilla toner, emballagen afspejler øjenskyggernes nuancer godt. Det er ikke tydeligt på billederne, men der er elementer i relief og skinnende detaljer, som står i kontrast til det matte. Omkring hver skygge og på bagsiden af ​​paletten, for de interesserede, finder du navnet på hver enkelt nuance.

Colourpop Making Mauves-paletten
Colourpop Making Mauves-paletten

Colourpop Making Mauves-paletten: skyggerne

Making Mauves-paletten består af 9 skygger på et gram. Den er lavet i USA og er Cruelty Free. Det er en perfekt palette, hvis du kan lide kølige toner, og den er ret sjælden på markedet.

Sættet giver en god balance og vil give dig mulighed for at lave mange forskellige make-ups uden at løbe tør for inspiration.

Alle øjenskygger blander sig meget nemt, det er virkelig en palet, der er tilgængelig for alle. Der er ingen risiko for striber, fordi matterne er pigmenterede uden at være for pigmenterede (jeg tænker især på øjenskyggerne).Anastasia Beverly Hills som er pressede pigmenter). De "metalliske" og "ultra metalliske" finish er meget lysende.

Jeg anbefaler at påføre med din finger for maksimal effekt, selvom de stadig blander sig meget godt på øjenlåget med en børste. SuperShock Shadow-finishen er et vidunder, meget blød at røre ved, det er et lysende slør på øjenlåget.

Colourpop Making Mauves-paletten

Colourpop Making Mauves-paletten: nuancerne

Paletten giver dig også mulighed for at teste flere finish tilgængelige i Colourpop-mærket, der er 5 skygger " Matte", 1 rødme" Supershock skygge", 1 rødme" Metallic", 1 rødme" Ultra metallisk«, og 1 rødme Mat med belagte pailletter.

Farverne:

  • r&r: bleg mat pink
  • ensom: blød mat lilla
  • store bevægelser: blød mat lilla
  • bi-kyst: metallisk pink elfenben
  • på mode: ægte lilla med spidser af sølv og kobberperler
  • lilla på toppen: isnende rose metallic
  • tungen bundet: mat lilla med sølv og violette perlespidser
  • mærke: mat blomme
  • stor figen: gammel pink

Colourpop Making Mauves-paletten: farveprøverne

Colourpop Making Mauves paletteprøver

Colourpop Making Mauves-paletten: min anmeldelse

Som konklusion er Making Mauves-paletten ud over det sædvanlige med sine kolde nuancer og dens intense lysstyrke, der tilføjer et strejf af pep.

Det er en god lille palet med 9 skygger, som du vil lave mange forskellige make-ups med uden at kede dig. Forfriskende lilla nuancer til blød eller intens make-up.