Mijn schoonheids- en huidverzorgingsbenodigdheden op Amazon

Amazone biedt huidverzorging en make-up producten van alle merken, zowel supermarkt als premium. Dit is een van mijn favoriete sites om mijn dagelijkse producten te bestellen

Ik krijg veel vragen over de Prime-optie, ik zal het in een paar regels voor je proberen samen te vatten.

Amazon Prime

Amazon Prime is daarom een ​​betaalde service van Amazon voor € 49 per jaar, of je kunt ervoor kiezen om 5,99 € per maand te betalen en te stoppen wanneer je daar zin in hebt. Als je student bent, is de prijs € 24 per jaar.

Je hebt een gratis maand om de service te testen en te kiezen of je deze wilt voortzetten of niet. Mocht je vergeten zijn ermee te stoppen, geen paniek, je krijgt direct je geld terug als je tegen die tijd nog niet hebt besteld.

Met dit programma profiteert u van gratis levering de volgende dag, Prime Video (platform zoals Netflix), Prime-gaming, als je graag speelt of als je streamers volgt op Twitch, Prime muziek om naar liedjes te luisteren, Prime Reading als je een e-reader hebt, Prime Day verkopen met vroege toegang of exclusief gereserveerd voor Prime-leden.

Mijn schoonheids- en huidverzorgingsbenodigdheden op Amazon

Katoenen bladerdeeg van biologisch katoen

Katoenen bladerdeeg van biologisch katoen

Laten we verder gaan met producten met Japanse katoen van Cotton Lab om make-up te verwijderen of uw lotions aan te brengen. Het is voor deze tweede optie dat ik het gebruik. Ik heb nog nooit katoen gehad dat zo aangenaam op de huid is, extreem zacht. Om een ​​hoeveelheid te hebben geprobeerd, biologisch of niet, ze zijn echt de beste die ik al meer dan een jaar koop.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ik raad de L (6x8cm) aan, in verpakkingen van 120.

SO'BiO étic zuiverend reinigingsschuim

SO'BiO étic zuiverend reinigingsschuim

Het is het schuim dat ik onder de douche aanbreng dat alles doet. Reinigt en verwijdert make-up in enkele seconden zonder prikkende ogen. Het is een organisch schuim, zacht voor de huid zonder het aan te tasten.

Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronzuur Reinigingsschuim

Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronzuur Reinigingsschuim

Het is nog steeds een reinigend schuim, maar exfolieert zachtjes de huid om onzuiverheden te verwijderen. Het is een Japans merk dat ik meestal op Yesstyle koop, maar wacht 1 maand om het te ontvangen, nee bedankt.

Het is geurvrij, olievrij, het verwijdert ook make-up (minder goed dan die van So'Bio Etic naar mijn mening) maar doet zijn werk erg goed.

Melvita Biologische Avocado-olie Oogcontour

Melvita Biologische Avocado-olie Oogcontour

Het is een uitstekende biologische avocado-olie voor de ogen. Het is een glazen fles met een druppel voor druppel applicator die super praktisch is om hem niet overal neer te zetten of te verspillen.

100% puur rozenwater MonteNativo amazone

100% puur MonteNativo rozenwater

Het is een 100% natuurlijke rozenhydrosol, die ik aanbreng na het reinigen met mijn Japanse katoen. De geur is aangenaam voor mij, die een hekel heeft aan de geur van rozen in producten in het algemeen.

MonteNativo Rose Water wordt alleen gewonnen uit met de hand geplukte Rosa Damascena-bloemen door middel van dubbele stoomdestillatie in een productieproces.

Satin Naturel Face Serum met hyaluronzuur amazon

Satin Naturel Gezichtsserum met hyaluronzuur

Een van mijn favoriete hyaluronzuur- en aloë vera-serums, dus het zit natuurlijk in mijn selectie.

vindt u mijn volledige recensie hier op het merk Satin Naturel.

Saint Benoit Calendula Balsem

Saint Benoit Calendula Balsem

Als je last hebt van psoriasis of wondjes, is deze balsem gewoonweg magisch. Het is biologisch met een hoge concentratie calendula (82%) voor de gevoelige huid.

Het is ontstekingsremmend en krampstillend. Ik gebruik het al jaren en ik raad je aan het koel te bewaren.

Neutrogena Intense Repair Hydraterende Body Balm

Neutrogena Intense Repair Hydraterende Body Balm

Nog een veel rijkere balsem voor de zeer droge huid. Ik ben geen fan van slechte composities maar na een stuk of vijftig geprobeerd te hebben is dit een van de beste.

Met een zeer droge arm/beenhuid, houdt het de huid 's nachts echt zacht. Nu de temperaturen beginnen te dalen, ga ik een voorraad inslaan voor de komende winter.

HAUS LABORATORIES By Lady Gaga Riot lipgloss

HAUS LABORATORIES By Lady Gaga Riot lipgloss

Als je het nog niet wist, het merk Haus Laboratories van Lady Gaga verkoopt alleen op Amazon. Ik heb alleen deze gloss van het merk getest, het is een geltextuur die zeer comfortabel en licht is, zonder te plakken.

Schwarzkopf Gliss Ultieme Kostbare Olie

Schwarzkopf Gliss Ultieme Kostbare Olie

Omdat ik heel dik en lang haar heb, breng ik deze melk aan op mijn handdoekdroge haar, net voor het drogen. Het ontwart zonder te smeren, brengt snel aan zonder een vette film en het is een plezier om het penseel direct na het aanbrengen door te geven.

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTY

Blogzine met les dernières collecties beauté en avant-première. Des bons plans, des favoris et bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plannen beauté