5 levensveranderende schoonheidsaccessoires

We hebben allemaal onze kleine handige beautyaccessoires die we elke dag gebruiken. Ik presenteer je mijn vijf essentiële accessoires die ik elke dag gebruik. Van het paradepaardje op Tiktok tot de spatel om mijn dagcrème aan te brengen, dit zijn de kleine dingen die betaalbaar zijn en mijn gewoontes hebben veranderd.

Revlon vulkanische steen olie-absorberende rol

Revlon vulkanische steen olie-absorberende rol

Zeg vaarwel tegen matterend papier en fixeerspray gedurende de dag, als je overtollig talg hebt, is dit het accessoire voor jou. Het is klein, praktisch, Revlon's rolschaatsen zijn al meer dan een jaar een nietje op sociale media. Het houdt zijn beloften door talg te absorberen zonder het materiaal te verdringen.

room spatel
room spatel

room spatel

Ik heb ze je al gepresenteerd, om een ​​crème of masker in een pot te nemen, er is niets beter dan spatels. Het is hygiënisch, handig en klein op te bergen.

Voor een groener alternatief vind je ook houten exemplaren.

Wimper- en wenkbrauwborstel

Wimper- en wenkbrauwborstel

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik breek wenkbrauwborstels heel snel. Ik kocht deze kit van 100 kleine borstels op amazon, wat gewoon perfect is. De borstel neemt geen ruimte in beslag, de haren zijn vrij zacht, als je de voorkeur geeft aan stijvere borstels, dan is deze niet voor jou gemaakt. Perfect voor het verwijderen van foundation van de wenkbrauwen, het egaliseren van het product na het aanbrengen van een wenkbrauwmascara of het verwijderen van overtollige mascara van de wimpers.

Make-up remover handdoek

Make-up remover handdoek

Ik kan al jaren niet meer zonder. Je vindt ze overal, ik nam deze set van 2 handdoeken op Amazon. Ze zijn groot genoeg zodat ik meerdere dagen met één handdoek kan doen, waarbij ik elke keer één kant gebruik. Ze zijn gemaakt van microvezels die zo zacht zijn dat ze make-up in een paar seconden met water verwijderen. Geen micellair water meer nodig waar ik puistjes van kreeg. Ik heb al herbruikbare biologische katoen geprobeerd, maar het was een bloedbad, vaak te klein en te ruw.

Borstelreinigingsspons

Borstelreinigingsspons

Een accessoire dat ik elke dag gebruik, is mijn waterloze reinigingsspons. Om pigment van een penseel te verwijderen voordat je een andere tint aanbrengt, c'est la vie. Het vermijdt het gebruik van 15 verschillende borstels in de ochtend, in een paar seconden is de borstel bijna als nieuw schoongemaakt. Dit vervangt natuurlijk niet een echte reiniging met zeep, het is gewoon om de pigmenten te verwijderen.

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTY

Blogzine met les dernières collecties beauté en avant-première. Des bons plans, des favoris et bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plannen beauté