Focus op het Hyalu B5-assortiment van La Roche Posay

Als je, net als ik, een gevoelige huid hebt en op zoek bent naar een hydraterende en opvullende verzorging die snel intrekt, dan is het assortiment Hyalu B5 merk La Roche Posay is voor jou gemaakt. Ik ga je een kleine routine laten zien met twee producten uit het assortiment, de Hyalu B5 Serum met hyaluronzuur en Cream Gel Hyalu B5 SPF30 Aquagel.

Het Hyalu B5-assortiment van La Roche Posay

Het Hyalu B5-assortiment van La Roche Posay

La Roche Posay Hyalu B5

La Roche Posay werkt al jaren aan formules voor gevoelige of probleemhuid (atopisch, acne, enz.). De Hyalu B5-reeks is gemaakt om de effecten van veroudering tegen te gaan met het gebruik van hyaluronzuur, een krachtig actief ingrediënt om de huid te hydrateren en voller te maken en vitamine B5 vanwege zijn kalmerende en herstellende eigenschappen. 

La Roche Posay Hyalu B5 Serum

Hyalu B5-serum van La Roche-Posay

Nadat ik het Hyalu B5-serum talloze keren op sociale netwerken had gezien, heb ik het naast de Hyalu B5 SPF30 Aquagel getest. 

Het serum wordt geleverd in een getinte glazen fles met een klassieke inhoud van 30 ml. Een pipetsysteem maakt het mogelijk om het product op te nemen zonder je vingers erin te steken en het materiaal te veranderen. 

Wat het merk ons ​​vertelt:

Een hyaluronzuurserum ontwikkeld voor een volledige anti-aging werking om rimpels, volumeverlies en elasticiteit te corrigeren. Het stimuleert dus de helderheid van een doffe en vermoeide huid.Een serum met hyaluronzuur ontwikkeld voor een volledige anti-aging werking om rimpels, volumeverlies en elasticiteit te corrigeren. Het stimuleert dus de helderheid van een doffe en vermoeide huid.

La Roche Posay Hyalu B5 Serum

Hyalu B5-serum van La Roche-Posay : De app

ik gebruik het elke avond voordat ik mijn nachtcrème aanbreng en wat een geluk! Het is ook mogelijk om het Hyalu B5 serum 's ochtends en/of 's avonds te gebruiken, wanneer het jou uitkomt. Als je ooit hyaluronzuurproducten hebt geprobeerd, weet je dat het een licht plakkerige textuur is die zich aan je huid hecht. Met dit serum heb je heel weinig product nodig, de fles gaat maanden mee!

Ik proef met de pipet (ik dacht eerst dat het uiteinde kapot was, maar nee nee, geen probleem, het is de vorm die breed genoeg is) en ik plaats het materiaal in de palm van mijn hand. 

Beoordeel La Roche Posay Hyalu B5 Serum

Hyalu B5-serum van La Roche-Posay : De effecten ervan

Ik breng het vervolgens aan door te tikken en wat ik waardeer met dit serum, het dringt natuurlijk binnen een paar seconden door, maar bovenal geeft het een voller en voller huideffect. Ik heb het gevoel dat mijn huid is een zacht kussen (Ik overdrijf nauwelijks), ik heb nog nooit dit gevoel van comfort gehad met de andere hyaluronzuurserums die ik heb geprobeerd.  

Hyalu B5-serum van La Roche-Posay : Mijn mening

Na het aanbrengen breng je gewoon je gebruikelijke crème aan en je routine is compleet. Ik heb een gevoelige huid die gemakkelijk reageert en bij het eerste gebruik al uitbarst als het product niet geschikt voor mij is, maar bij deze heb ik geen problemen. 

aqua-gel Hyalu B5 SPF30 van La Roche-Posay

Laten we verder gaan met het nieuwe product in het assortiment, de Hyalu B5 SPF30 Aquagel. Hybride tussen een crème met zijn hydraterende kracht en een gel met zijn verfrissende textuur die snel intrekt, dit product wordt deze zomer je beste vriend. 

Het eerste positieve punt, de verpakking die hygiënisch is en die de perfecte hoeveelheid product levert. Ik ben geen fan van potproducten, je moet een spatel gebruiken om het product te verwijderen, je moet niet te veel nemen, kortom ik begrijp niet waarom we in 2021 nog dit type container krijgen. 

Aquagel Hyalu B5 SPF30 van La Roche Posay

Wat het merk ons ​​vertelt:

Onze eerste dagcrème met UV-bescherming in een transparante en verfrissende geltextuur. Een unieke combinatie van puur hyaluronzuur en vitamine B5 om de huid voller te maken en de huidbarrière te herstellen. 

Het is daarom een ​​crème / gel om 's ochtends te gebruiken die je de hele dag hydrateert dankzij hyaluronzuur en vitamine B5, terwijl je wordt beschermd met zijn dagelijkse fotobescherming. antioxidant en anti-vervuiling.

Aquagel Hyalu B5 SPF30 review door La Roche Posay

aqua-gel Hyalu B5 SPF30 van La Roche-Posay : De app

Met zijn smeltende textuur is het gebruik zeer aangenaam, de Aquagel dringt snel in zonder een vette film. Als u op zoek bent naar een crème voor deze zomer die u 's ochtends verfrist en u de hele dag beschermt, dan is dit perfect.

Voor de toepassing is één pompje voldoende voor het gezicht dankzij de formule die 'uitbreidbaar' is. Ik had daarna geen problemen met het aanbrengen van mijn foundation, ik draag geen base en geen probleem met de hold of met de glans gedurende de dag. 

aqua-gel Hyalu B5 SPF30 van La Roche-Posay : Mijn mening

Voor degenen zoals ik die niet gewend zijn om dagelijks SPF-bescherming te gebruiken, is dit een uitstekende eerste benadering omdat je geen plakkerig effect of een witte streep krijgt.

La Roche Posay heeft al een zonnebrandcrème met SPF50+, dus ik weet zeker dat het ooit een gelcrème zal kunnen produceren met deze index van 50. 

Hyalu B5 La Roche Posay

Mijn mening over de Hyalu B5-reeks van La Roche Posay

Kortom, als u op zoek bent naar producten die: mollig en gehydrateerd de huid, zonder vette film, Avec une snelle toepassing en coconing-effect dan vind je zeker jouw geluk in het assortiment Hyalu B5.

De prijzen zijn correcte, klassieke parafarmacieprijzen, die gemakkelijk bij u in de buurt te vinden zijn. Aqua Gel is een uitstekende behandeling die geschikt is voor veel huidtypes. Wat het serum betreft, het maakt zijn succes waar.