Tarte Cosmetics Sculpt tape contour & Shape tape glowbar

Voor deze winter 2023 biedt Tarte Cosmetics ons nieuwe producten voor de teint met de "Sculpt tape contour" en de "Shape tape glow bar". Producten die zijn ontworpen om uw teint op een natuurlijke manier vorm te geven en te verlichten.

Tarte Cosmetics Sculpt tape contour & Shape tape glowbar

Tarte Cosmetics Sculpt tape contour & Shape tape glowbar

Tarte Cosmetics beeldhouwt contourtape
Tarte Cosmetics beeldhouwt contourtape
Tarte Cosmetics beeldhouwt contourtape

Tarte Cosmetics beeldhouwt contourtape

Een tube die een vloeibaar product bevat om je gezicht snel vorm te geven, dat is wat de "Sculpt tape contour" biedt. Verkrijgbaar in 5 tinten, de mousse-tip levert een romige formule om je gezicht te verfijnen.

De "Sculpt tape contour" van karitéboter om te hydrateren, zoethoutwortel om te verhelderen en te corrigeren, diamantpoeder dat onvolkomenheden helpt vervagen, Hoya om te verhelderen en te hydrateren en ten slotte minerale pigmenten die het uiterlijk van de huid kalmeren en verzachten.

Tarte Cosmetics Shape tape glowbar
Tarte Cosmetics Shape tape glowbar
Tarte Cosmetics Shape tape glowbar

Tarte Cosmetics Shape tape glowbar

Het nieuwe teintpalet "Shape tape glow bar" is gemaakt om je teint te verlichten en vorm te geven met 3 universele tinten. De formule bevat het "Amazonian Clay Diamond Complex" van Tarte Cosmetics dat licht reflecteert om dofheid te neutraliseren, zonder glans.

In de schaduwen van de "Shape tape glow bar" vind je diamantpoeder dat imperfecties vervaagt, Amazone-klei voor een betere fixatie en minerale pigmenten die de huid kalmeren en verzachten.

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTY

Blogzine met les dernières collecties beauté en avant-première. Des bons plans, des favoris et bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plannen beauté