Rituelen Het ritueel van Sakura

Het merk Rituals stelt de routines voor die zo worden uitgevoerd met verschillende geïnspireerde rituelen van de wijze en de Aziatische tradities. Je stelt voor om The Ritual of Sakura te ontdekken, een ritueel dat ervoor zorgt dat je een relaxte sfeer en een comfortabele sensatie krijgt in een complete collectie producten voor het corps en het huis.

RITUELEN Het ritueel van Sakura

RITUELEN Het ritueel van Sakura

RITUELEN Het ritueel van Sakura

Le rituel le plus apaisant de Rituals est sans aucun doute The Ritual of Sakura. Een productgamma voor het corps en het huis met een delicate geurkaars die wordt begeleid door de lait de riz met de huidige eigendomsrechten.

Cette odeur enivrante is à la fois uniek en verkenbaar parmi mille.

Er is een collectie parfaite of offrir comme cadeau van het feest van mères, grands-mères, collega, petite sœur, c'est la gamme idéale à faire découvrir et qui vlecht à tous.

RITUELEN Het ritueel van Sakura

The Ritual of Sakura is het belangrijkste kenmerk van de twee elementen, het symbool van de liefde, de vreugde en de vruchtbaarheid in Azië en de delicatesse van de bloemen van Sakura (Japanse kermis) die de renouveau van de natuur en de la symboliseren purete.

De harmonie van ces deux éléments donne un parfum délicat, reconfort en relaxant sous un discrete fond de note florale. The Ritual of Sakura is samengesteld met 96% natuurlijke ingrediënten. U kunt bijvoorbeeld eco-verantwoordelijken opladen voor uw crème. De inhoud is eenvoudig en puur, het is een ijzeren parfaitement in de verkoopruimten.

RITUELEN Het ritueel van Sakura

Met deze collectie biedt Rituals een routine aan voor het complete lichaam, de mousse de douche, au gommage, à la crème en huile pour le corps.

Coté parfum la marque a pensé à tout, vous pouvez retrouver cette délicate odeur partout. Du parfum à la brume corporel en passant par les bâtonnets parfumés, parfum d'intérieur et meme désodorisant voiture.

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTY

Blogzine met les dernières collecties beauté en avant-première. Des bons plans, des favoris et bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plannen beauté