Kalender van l'Avent Charlotte Tilbury 2023 (info en inhoud)

Als laatste toegift, de opwinding van de feesten is mogelijk met de retourzending van de kalender van de Avent Charlotte Tilbury 2023. Volgens de Engelse traditie, deze kalender nodigt uit tot 12 magische momenten voor de smaak van jou en nu toenadering tot Noël.

LET OP: Als u zich niet bewust bent van de inhoud van uw inhoud, u bent uitgenodigd om het artikel op te geven. Si vous êtes curieux, vous êtes au bon endroit. Alle producten staan ​​op een lijst met pandrechten voor de découvrir.

Kalender van l'Avent Charlotte Tilbury 2023

Kalender van l'Avent Charlotte Tilbury 2023

Kalender van l'Avent Charlotte Tilbury 2023

Een gemengde productsoort en een product dat u voorstelt, is een geweldige herbruikbare kalender. Met zijn bordeauxrode kleur, zijn er dorse motieven en boutons in de vorm van toile en diamant, dan is er een parfait-coffret à bijoux après-les-feesten.

Het interieur van de « Lucky Chest of Beauty Secrets » douze producten op de taillereis en vente.

Beschikbaarheid: September 12

Kalenderkalender Charlotte Tilbury 2023 :

Pour retrouver tous les calendriers de l'Avent beauté 2023, rendez-vous sur KALENDRIER DE L'AVENT BEAUTÉ 2023

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTY

Blogzine met les dernières collecties beauté en avant-première. Des bons plans, des favoris et bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plannen beauté