Kalender van l'Avent Guerlain 2023 (info en inhoud)

Op het moment dat het décembre nadert, stelt Guerlain een kalender van l'Avent 2023 voor met toujours ce superbe coffret en forme de ruche. Intérieur, de verrassingen van de verschillende spellen van Guerlain voor het oplossen van magie en de luxe van 25 jours jusqu'à Noël.

LET OP: Als u zich niet bewust bent van de inhoud van uw inhoud, u bent uitgenodigd om het artikel op te geven. Si vous êtes curieux, vous êtes au bon endroit. Alle producten staan ​​op een lijst met pandrechten voor de découvrir.

Kalender van l'Avent Guerlain 2023

Guerlain adventskalender 2023

De kalender van l'Avent en lui-même is déjà een magnifiek object van de collectie dans ton vert en doré inspireert de la collection de Noël 2023 van la maison Guerlain. Je hebt 25 producten teruggevonden met iconische producten van parfums, de lijn van "Abeille Royale", de savons parfums en des ornamenten.

Beschikbaarheid: Oktober 2

Kalenderkalender van l'Avent Guerlain 2023

Pour retrouver tous les calendriers de l'Avent beauté 2023, rendez-vous sur KALENDRIER DE L'AVENT BEAUTÉ 2023

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTY

Blogzine met les dernières collecties beauté en avant-première. Des bons plans, des favoris et bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plannen beauté