Sweetener Foundation le nouveau fond de teint par REM Beauty

Het cosmeticamerk REM Beauty van de artiest Ariana Grande sorteert een nieuwe kleur voor de herfst van 2023, de «Sweetener Foundation». Het is een goed idee om het aanbod aan "zoetstof" aan te bieden dat een anti-cernes bevat.

REM Beauty Sweetener Foundation

REM Beauty Sweetener Foundation

REM Beauty Sweetener Foundation

REM Beauty Sweetener Foundation: een hybride soin / fond de teint

De fond de teint Sweetener Foundation door REM Beauty is een product van maquillage en de soin. C'est bien le troisième fond de teint hybride que je vous présente pour l'automne 2023 après le « Getint Oleo-serum » van Clarins en celuis van chez MAC, le « Studio Radiance Serum Powered Foundation".

Ariana Grande stelt de "Sweetener Foundation" voor op 60 punten, en voegt opnieuw het merk van Fenty Beauty samen met een grote keuze aan referenties die geschikt zijn voor een maximaal aantal anjers van het assortiment van het product.

REM Beauty Sweetener Foundation
REM Beauty Sweetener Foundation

De automne 2023 markeert een onweerlegbare tournant in de industrie van de schoonheid, met de mogelijkheden van het fonds van teint légers dotés de formuleringen hybrides. Deze evolutie reflète de evolutie van de tendensen tegenover een esthetiek plus naturel, om de flexibiliteit die nodig is voor verschillende gelegenheden en vereisten aan te bieden.

Subscribe!

Ontvang een nieuw artikel in uw boek mail (aucun spam)