Kalender van de Avent Sephora UK 2023 (info en inhoud)

Sephora UK heeft de kalender van de Avent Premium 2023 gelanceerd met meer dan 36 producten met een waarde van £ 1000. Een sublieme kalender van de mooiste schoonheid samengesteld uit 18 merken als Rare Beauty, Drunk Elephant, Tarte, … En in het bijzonder dat de celui van Sephora France zo goed is.

LET OP: Als u zich niet bewust bent van de inhoud van uw inhoud, u bent uitgenodigd om het artikel op te geven. Si vous êtes curieux, vous êtes au bon endroit. Alle producten staan ​​op een lijst met pandrechten voor de découvrir.

Calendrier de l'Avent sephora uk 2023

Kalender van de Avent Sephora UK Premium 2023

Calendrier de l'Avent sephora uk 2023 contenu
calendrier de l'avent sephora UK 2023 inhoud

De kalender van de Avent premium van Sephora UK presenteert een sinaasappelfeestje met 25 dozen met 36 producten. Sommige producten zijn 23 van de taille die enorm zijn voor een kalender met meerdere merken. Ik mis een prijs voor £ 189.

value: £1000

Overzicht van de kalender van l'Avent Sephora VK 2023

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTY

Blogzine met les dernières collecties beauté en avant-première. Des bons plans, des favoris et bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plannen beauté