Kalender van de Avent Yesstyle 2023 (info en inhoud)

Plongez dan de magie van het seizoen van de feesten en découvrant van de kalender van de Avent Yesstyle 2023 « Winter Beautyland ». Met een ontwerp dat een landelijk carnaval veroorzaakt, heeft de kalender 24 producten van een bepaald formaat en een bepaald formaat gereserveerd, een selectie van de emblemen van de merken van K-Beauty.

LET OP: Als u zich niet bewust bent van de inhoud van uw inhoud, u bent uitgenodigd om het artikel op te geven. Si vous êtes curieux, vous êtes au bon endroit. Alle producten staan ​​op een lijst met pandrechten voor de découvrir.

Yesstyle adventskalender 2023
Yesstyle adventskalender 2023
Yesstyle adventskalender 2023

Yesstyle adventskalender 2023

Omdat u een éclatante en gehydrateerde productproduct van uw natuurlijke schoonheid hebt, is de adventskalender van Yesstyle 2023 een uitnodiging voor de ontdekkingsreiziger van de gepassioneerde wereld van K-Beauty.

value: €450

Beschikbaarheid: 19 september voor de leden Gold & Silver, algemeen op 3 oktober

Overzicht van de kalender van l'Avent Yesstyle 2023

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

Subscribe!

Ne ratez plus aucune nouveauté du monde de la beauté

VANILLE BEAUTY

Blogzine met les dernières collecties beauté en avant-première. Des bons plans, des favoris et bien plus

RETROUVEZ MOI SUR

site de bons plannen beauté