Lancôme adventskalender 2023 (info en inhoud)

Lancôme is uitgenodigd om deel te nemen aan magische momenten met de kalender van de maand 2023. Een interieur van de koffer, 24 prachtige verrassingen die uw décembre als een verrassing zullen beschouwen.

LET OP: Als u zich niet bewust bent van de inhoud van uw inhoud, u bent uitgenodigd om het artikel op te geven. Si vous êtes curieux, vous êtes au bon endroit. Alle producten staan ​​op een lijst met pandrechten voor de découvrir.

Lancome adventskalender 2023
Lancome adventskalender 2023
Lancome adventskalender 2023

Lancome adventskalender 2023

Als année, Lancôme nous réserve de belles verrast met zijn kalender van de maand. Voor 2023 zijn er 24 producten in de taille teruggekeerd en op reis gegaan met plusieurs van het merk. Het is de ideale kalender om het leven en de maquillage te ontdekken die Lancôme voorstellen.

Overzicht van de kalender van l'Avent Lancôme 2023

Pour retrouver tous les calendriers de l'Avent beauté 2023, rendez-vous sur CALENDRIER DE L'AVENT BEAUTÉ 2023