Calendrier de l'Avent Revolution x Shrek 2023 (info en inhoud)

Wat is het extra voordeel dat de kleine bonhomme van pijn in Tibiscuit is? Een kalender van de maand 2023 Revolution x Shrek Gingy! Terugkijkend op de première van een kalender van de laatste Revolution Beauty en samenwerking met de franchise Shrek, met een vedette Gingy ('Tibiscuit' in het Frans).

LET OP: Als u zich niet bewust bent van de inhoud van uw inhoud, u bent uitgenodigd om het artikel op te geven. Si vous êtes curieux, vous êtes au bon endroit. Alle producten staan ​​op een lijst met pandrechten voor de découvrir.

Calendrier de l'Avent Revolution x Shrek Gingy 2023
Calendrier de l'Avent Revolution x Shrek Gingy 2023

Calendrier de l'Avent Revolution x Shrek Gingy 2023

De binnenkant van de kalender van de advent 2023 Revolution x Shrek Gingy, plus de originele presentatie op het domein van de schoonheid, biedt 13 verrassingen. Van de schoonheidsproducten en de exclusieve accessoires in een beperkte oplage is de kalender niet langer verkrijgbaar.

Beschikbaarheid: maintenant

Overzicht van de kalender van l'Avent Revolution x Shrek Gingy 2023

 • Vloeibare lippenstift
 • Fard à paupière liquide
 • Spiegel
 • Pinceaux2
 • Make-upspons
 • Oogschaduw palet
 • Fard à paupières mat X1
 • Fard à paupières satijn X1
 • Glans
 • Rouge à lèvres
 • Pet
 • Productbron

Subscribe!

Ontvang een nieuw artikel in uw boek mail (aucun spam)