Coffret de Noël Charlotte Tilbury Pillow Talk Dreams Come True 2023

Charlotte Tilbury sorteert een nieuwe film voor de eindejaarsfeesten van 2023 op de ultieme ' Pillow Talk Dreams Come True' met de iconische Pillow Talk-game. Het is het ideale cadeau voor een completere collectie die een presentje is in een koffer die opnieuw kan worden gebruikt met de tiroirs en een spiegel.

Coffret de Noël Charlotte Tilbury Pillow Talk Dreams Come True 2023

Coffret de Noël Charlotte Tilbury Pillow Talk Dreams Come True 2023

Coffret de Noël Charlotte Tilbury Pillow Talk Dreams Come True 2023
Coffret de Noël Charlotte Tilbury Pillow Talk Dreams Come True 2023

Het geschenk van Noël 2023 « Pillow Talk Dreams Come True » van Charlotte Tilbury is het cadeau-parfait voor een eerlijk feest tijdens de viering van de feesten. Er zijn 14 productproducten in het assortiment Pillow Talk voor een waarde van meer dan € 500,-, het palet is geschikt voor mascara.

En naast deze producten kunt u ook een prachtige kast hergebruiken voor uw bijoux of uw maquillage.

De doos bevat:

Subscribe!

Ontvang een nieuw artikel in uw boek mail (aucun spam)