Danessa Myricks Beauty Lightwork V meilleure palette van 2023 ?

Voor het einde van 2023 presenteerde Danessa Myricks Beauty een nieuw palet met meerdere toepassingen van Lightwork V. Een palet bestemd voor amateurs van lichtgevende, pailletten en multichrome kleuren, het bestanddeel 18 kleuren tot paupières met 7 afwerkingen lichtgevend en mat.

Danessa Myricks Beauty Lightwork V-palet

Danessa Myricks Beauty Lightwork V-palet

Danessa Myricks Beauty Lightwork V-palet
Danessa Myricks Beauty Lightwork V-palet

La palette Lightwork V van Danessa Myricks Schoonheid, een inspirerende kracht

Aux amoureux des fards aux multiples finis lumineux la palette Lightwork VI AM van Danessa Myricks Beauty vous fera fondre au premier aanzien. Deze nuance komt overeen met een pouvoir, een kracht, de naam van het palet "Ik ben" ... een bepaalde naam, ik ben sterk, ik ben stralend, ... als een klein citaat dat de matin motiveert.

In een van haar passages over het leven of over het pinceau, promt Danessa Myricks een helder licht en een intense blik op de paupière. Het is een palet dat u met een tweede palet mat kunt gebruiken voor make-up plus complete en intense tinten. Over de kleur, de bouche en de oude, het Lightwork V-palet is multifunctioneel.

Danessa Myricks Beauty Lightwork V-palet

Lightwork V, de intensiteit en de multidimensionale nuances

In het interieur zijn 18 nuances van blauwe, violette, sinaasappel- of groene tinten, met tonnen multidimensionale tinten die u kunt gebruiken om teinte / combo preféré.

De fards zijn intenser met « Soft » op de premièrereeks voor lichtgevende en lichtere looks, « Bold Energy » met twee scheidingen en nuances met een maximale impact en een einde aan de troisième reeks « Grounding Energy » met des nuances en diepgaande nuances voor de intensiteit van uw maquillage.

Danessa Myricks Beauty Lightwork V-palet

Vous aimez les finis lumineux? Vous en trouverez 7 verschillende kleuren in het nieuwe palet van Danessa Myricks met « Hemelse halo's » een voltooide holografie, « Fusion-vlokken » des flocons lumineux, « Zijden persshifters » pour un effet de soie liquide multidimensionnel, « Slagroom Poeder Shifters » een fini hybride gel/poudre, « Gesmolten metalen » giet een effet de metaalvloeistof, « Suède glanst » een klassieke met de pailletten op suédine en « Kussen Chroom » le fini multi chromes bij uitstek.

Danessa Myricks Beauty Lightwork V-palet
Danessa Myricks Beauty Lightwork V-palet

De kleuren:

 • veerkrachtig
 • Stralend
 • Gecentreerd
 • Beschermd
 • Evolueert
 • Sterk
 • Dapper
 • woest
 • Onbevreesd
 • Geliefd
 • genezen
 • Inspirerende
 • Overvloedig
 • Onoverwinnelijk
 • Unstoppable
 • krachtig
 • Unbreakable
 • Genoeg

Subscribe!

Ontvang een nieuw artikel in uw boek mail (aucun spam)